paysafecard: Instruktioner för insättning

För att bekräfta att detta betalningsmetod är tillgänglig i ditt land, vänligen logga in på ditt Stars Konto och gå till Kassan.

För att göra en insättning med ditt paysafecard, följ stegen nedan:

1. Logga in på ditt Stars Konto och gå till Kassa.
  2. Under fliken Insättning, välj Fler betalningsmetoder för att se alla tillgängliga alternativ.
  3. Välj Paysafecard.
  4. Välj den betalningsvaluta du önskar (om tillgängligt).
    • Om kupongens valuta inte matchar bankrullen på ditt Stars Konto kommer en växlingsavgift att tillkomma.
  5. Välj ett av de föreslagna insättningsbeloppen eller ange ett annat i fältet Annat.
    • Om du kombinerar ett flertal kuponger (upp till 10 stycken), skriv in den totala summan.
  6. Ange bonuskod (om sådan finns).
  7. Välj knappen Insättning.
  8. Ange den 16-siffriga PIN koden.
    • Om du kombinerar ett flertal kuponger, klicka på + för att skriva in PIN koden separat.
    • Om ”my paysafecard” är tillgängligt, skriv in ditt användarnamn och lösenord.
  9. Granska dina detaljer och bekräfta din begäran genom att klicka på den gröna pilen.

Vänligen kom ihåg att denna processen måste slutföras inom 10 minuter.

Om det är första gången du gör en insättning kommer du behöva fylla i formuläret för Riktiga Pengar.

När din begäran har skickats för behandling, får du en bekräftelse via e-post.