paysafecard: Anledningar till nekad insättning

Detta kan vara anledningar till att din transaktion med paysafecard nekades:

• Tillfälliga anslutningsproblem. Försök göra en insättning senare.
  • Felaktig kuponginformation. Kontrollera att informationen är korrekt och försök igen.
  • För gammal version av webbläsare. Uppdatera till den senaste versionen och försök igen.
  • Otillräckligt saldo. Logga in på paysafecards webbsajt, gå till Tjänster och sedan Kontrollera saldo.
  • Du använder ett junior paysafecard avsett för minderåriga. Kontakta paysafecard via info@paysafecard.com.
  • Du har angett din paysafecard PIN i fältet för bonuskod. Du behöver endast ange kupongens PIN-kod på sidan som du blir omdirigerad till.
  • PIN-koden för ditt paysafecard är låst av säkerhetsskäl. Se hur du låser upp den via dessa instruktioner på paysafecards webbsajt.
  • Valutan på ditt paysafecard är inte samma som din insättning och ditt saldo på paysafecard räcker inte för att täcka växlingsavgiften. För att se aktuell växlingskurs, gå till paysafecards webbsajt, Tjänster och sedan Valutaräknare.