Meddelande: Viktiga ändringar av dina insättningsalternativ (klicka/tryck här för mer information)
Meddelande: Använda Paysafe (klicka/tryck här för mer information)

Insättningar och uttag: Tillgängliga betalningsmetoder

Alternativ för insättningar och uttag varierar beroende på land.

För att se alla alternativ för insättningar och uttag som är tillgängliga för dig, följ dessa steg (där det är möjligt) eller:

Webbkassa

Mobilapp

Insättning

1. Logga in på ditt konto i vår app.
  2. Gå till kassan.
  3. Klicka på Insättning för att se alla tillgängliga insättningsmetoder.

Uttag

1. Logga in på ditt konto i vår app.
  2. Klicka på Uttag och ange ett preliminärt uttagsbelopp.
  3. Klicka på den gröna pilen för att gå vidare och se dina alternativ.
Datorklient

Insättning

1. Logga in på ditt konto.
  2. Klicka på Kassa.
  3. Klicka på Gör en insättning för att se alla tillgängliga insättningsmetoder.

Uttag

1. Klicka på Kassa.
  2. Klicka på Uttag och ange ett preliminärt uttagsbelopp.
  3. Klicka på Nästa för att se dina alternativ.

Webbsajt
  1. Gå till vår webbsajt och klicka på fliken Insättningar och uttag.
  2. Välj ditt registrerade land från rullgardinsmenyn.
  3. Klicka på någon av betalningsmetoderna för att läsa mer om den.

Eller

Logga in på ditt konto på vår webbsajt (där det är möjligt).

Insättning

1. Klicka på Insättning
  2. Här kan du se hela listan med tillgängliga insättningsmetoder.

Uttag

1. Klicka på Konto.
  2. Klicka på Uttag och ange ett preliminärt uttagsbelopp.
  3. Klicka på den gröna pilen för att gå vidare och se dina alternativ.

För att se både insättnings- och uttagsmetoder

1. Klicka på Konto.
  2. Sedan på Kassa.
  3. Välj fliken Insättning eller Uttag.

Tänk på att uttag med vissa metoder påverkas av vår Uttagspolicy.