Radera/Uppdatera dina kortuppgifter

För att registrera ett nytt kort eller uppdatera din information (förfallodatum, standardvaluta, etc.), gå till vår kassa och gör en insättning.

För att komma till kassan, tryck på knappen nedan:

Webbkassa

Innan du gör din nästa insättning kan du välja alternativet "Spara betalningsinformation och gör detta till mitt konto för snabbinsättning” för att spara ditt nya kort och göra det till ditt standardalternativ.

Hur man registrerar ett nytt kort

Om detta är din första insättning kan du lägga till ett nytt kort för dina betalningsalternativ genom att följa dessa steg:

1. Logga in på ditt konto och gå till kassan.
  2. Under fliken 'Insättning' väljer du vilken typ av kort du vill använda.
  3. Välj ett av de föreslagna beloppen eller ange ett annat i fältet 'Annat'.
  4. Välj knappen med den gröna pilen.
  5. Ange de kortuppgifter som efterfrågas:
    • Kortnummer (16 siffror utan mellanslag)
    • Förfallodatum (månad/år)
    • Tresiffrig CVV-kod (finns på baksidan av kortet)
  6. För att göra detta kort till ditt standardalternativ måste du markera alternativet 'Spara betalningsinformation och gör detta till mitt konto för snabbinsättning'.
  7. Välj den gröna pilen för att fortsätta.
  8. I nästa fönster, välj en verifikationsmetod:
    • Mastercard SecureCode
    • Verified by Visa - lösenord/engångslösenord
  9. Granska dina transaktionsuppgifter och skicka in din begäran.

Om detta inte är din första insättning med kort, ser du en lista med kort du har använt förut. Följ dessa steg för att lägga till ett nytt kort:

1. Logga in på ditt konto och gå till kassan.
  2. Under fliken 'Insättning' väljer du 'Fler betalningsmetoder' för att se alla tillgängliga insättningsalternativ.
  3. Välj typ av kort som du vill använda.
  4. Välj ett av de föreslagna beloppen eller ange ett annat i fältet 'Annat'.
  5. Välj knappen med den gröna pilen.
  6. Ange de kortuppgifter som efterfrågas:
    • Kortnummer (16 siffror utan mellanslag)
    • Förfallodatum (månad/år)
    • Tresiffrig CVV-kod (finns på baksidan av kortet)
  7. För att göra detta kort till ditt standardalternativ måste du markera alternativet 'Spara betalningsinformation och gör detta till mitt konto för snabbinsättning'.
  8. Välj den gröna pilen för att fortsätta.
  9. I nästa fönster, välj en verifikationsmetod:
    • Mastercard SecureCode
    • Verified by Visa - lösenord/engångslösenord
  10. Granska dina transaktionsuppgifter och skicka in din begäran.

Hur du uppdaterar dina kortuppgifter

Om du fått ett ersättningskort och vill uppdatera kortuppgifterna du registrerat hos oss, ska du tänka på följande:

• Har det gamla kortets giltighetstid gått ut?
  • Har ersättningskortet samma nummer men annat förfallodatum och CVV?
  • Har ersättningskortet ett annat nummer?

Om kortet har ett annat nummer, eller om det gamla kortets giltighetstid gått ut, kan du bara göra en ny insättning och registrera kortet genom att följa stegen ovan.

Om ersättningskortet har samma nummer och det gamla kortets giltighetstid inte gått ut, måste du kontakta kundtjänst så att de kan blockera ditt gamla kort.